Οι Ετικέτες μας

Ο Νέαρχος Ντάσκας δημιουργεί για μας

«Μόλις συναντήσαμε τον Νέαρχο, του μιλήσαμε για την ανάγκη να δώσουμε ένα νέο-φρέσκο «τόνο» στην Μικροοινοποιία μας αλλά και τα κρασιά μας, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό. «Αγκάλιασε» την ιδέα από την πρώτη στιγμή και ταυτίστηκε απόλυτα με το όραμά μας.
Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται τόσο στις ετικέτες μας, αλλά πρωτίστως στην εταιρική μας ταυτότητα.
Τον ευχαριστούμε θερμά!»
Σταμάτης Μυλωνάς


«Όταν συναντηθήκαμε με τον Σταμάτη τον ακούσαμε να διηγείται την ιστορία του αλλά και την εμπειρία που έχει από τα αμπέλια και τον τρύγο. Καταλάβαμε γρήγορα, πως αυτό που τον διακρίνει είναι το πάθος, που έντονα εξέφρασε τόσο για τα αμπελοτόπια του, αλλά και για τη φύση γενικότερα!
Εκεί, στο αμπέλι, συνηθίζει να περνάει πολλές ώρες μόνος φροντίζοντας την παραγωγή του. Μοναδική του παρέα, τα πουλιά.
Τα πουλιά, λοιπόν, είναι ένα κοινό σημείο που είχαμε με τον Σταμάτη.  Έτσι, όταν σχεδιάσαμε την πρώτη ετικέτα το “Sunday”, αυτό που αποτυπώσαμε είναι το «κελάϊδισμα του πουλιού». Μας άρεσε τόσο πολύ το αποτέλεσμα που κρατήσαμε το μοτίβο αυτό και το κάναμε ταυτότητα της Μικροοινοποιίας.
Από εκείνο το σημείο, που είχε πλέον καθοριστεί η εικόνα ΜΥΛΩΝΑΣ, συνεχίσαμε το σχεδιασμό και των υπόλοιπων ετικετών, φροντίζοντας κάθε μία ξεχωριστά να βγάζει τη δύναμη και το συναίσθημα που ο ίδιος ο Οινοποιός μας έχει μεταδώσει με την περιγραφή του.»
Νέαρχος Ντάσκας


Ο Νέαρχος Ντάσκας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1970 και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και το Λεωνίδιο.
Είναι ένας ταλαντούχος νέος εικονογράφος και σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας και από το 2008 έχει το δικό του δημιουργικό γραφείο μαζί με την Κλαίρη Γεωργέλλη, το polkadot design, στην περιοχή της Ακρόπολης. Έχει κάνει 3 ατομικές εκθέσεις και έχει πάρει μέρος σε διάφορες ομαδικές. Τελευταία έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη δουλεία του στα πανό του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Η δουλειά του έχει διακριθεί με βραβεία τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και έχει δημοσιευθεί σε αναγνωρισμένα έντυπα του χώρου του design.
www.polkadot.gr